Vel fremme….?

Vel fremme…?

Onsdag 4.Juli, USAs nasjonaldag og vår avreisedag. Vekkeklokken ringer klokken 04.00. Oda nekter å reagere, men jeg spretter opp. Jeg har ikke sovet mye i natt. Spenningen i kroppen merkes nå. Klokken 04.30 er Anders og hans snille far Gunnar er på plass utenfor leiligheten klare for å plukke meg opp. Oda har nå stått opp, midt på natten, for å si adjø og lage matpakke til meg.

Svisj… Gardermoen, check….. Svisj…. Frankfurt, check….

På vei til Puerto Rico og alt har gått smertefritt. 1 kg ekstra i baggen men det gikk greit, kite-bag er sendt med spesialbagasje og Trond skryter uhemmet av flymaten. Den er tross alt mye bedre enn maten han er vant til å spise til lunsj. Resten av oss er jevnt over, som vanlig, skuffet over disse smakløse rettene.

Vel fremme i San Juan, Puerto Rico har vi bare 1,5 time til neste fly videre til neste og siste destinasjon St.Croix hvor båten ligger. Vi spør pent om å komme frem i køen igjennom Homeland security og løper i den grad det er mulig med 46 kg bagasje på ryggen. Svette kommer vi frem til skranken hos American Airlines, men neida… gutta krutt rakk det ikke. Vi blir tipset om å prøve Cape Air som flyer småfly til St.Croix og setter snuten dit over, men når Are løfter min bag spør jeg han om han ikke har nok med sine egne. ”Men er ikke dette min bag da?” Vent litt…. Shit, vi mangler en bag! I stresset har Are tatt bare fått med seg den ene bagen fra rullebåndet og vi er for lengst ute gjennom sikkerhetssonen. Sikkerhetspersonale må inn å lete etter bagen. Den lå på rullebåndet og Are puster lettet ut, turen går videre til Cape Air skranken.

Cape Air kan ta oss til St.Croix en time senere og det blir ikke så veldig dyrt. Kjempebra service av mannen bak skranken. Den eneste problemet er at vi muligens ikke får med kite-bagen i dag siden vi skal fly et mindre Cessna fly, men den kan de levere til oss om en dag eller to. Vi er fornøyde igjen og gleder oss til å komme på båten! Anders kommenterer at det har begynte å regne ute…

”Sorry guys, the captain just informed me that the flight has been cancelled due to the weather conditions”. Jada, det går opp og ned i dag tydeligvis! Regn og vind har gjort at småflyet ikke kan ta av og vi blir nødt til å søke ly hos Best Western for natten. Med magen fulle av sushi kryper vi snart til sengs, slitne etter en strabasiøs dag. I morgen tidlig flyr vi til St.Croix og får endelig besiktiget båten.

Vi gleder oss!

6 responses

 1. Godt å høre at det har gått bra så langt, selv om dere måtte vente en natt. Klem og hilsen til dere alle fire fra mamma Beathe.

 2. Alltid moro å lese:D
  Selv om dere har møtt noen utfordringer, og måtte vente en natt så venter en utrolig herlig følelse på dere! Følelsen av å sitte på båten når alt er tatt hånd om, dere koser dere med noe kaldt å drikke, og drømmer om å starte eventyret! 😀
  Lykke til dere, og kos dere masse!

 3. Har ventet med spenning på å høre fra dere. Nå er jeg beroliget og glad for at det gikk bra til slutt. Nå venter jeg spent på neste episode av den fantastiske reisen.
  Klem og hilsen til alle fra mamma Violetta

 4. Helt enig med Trond! Flymat er tingen 🙂
  God å høre dere at dere er på god vei med litt ups and downs…

  Hilsen Chartersvein og trudemor

 5. Haha.. Måtte le litt og lese høyt for jentene på Hekkebo! Men fint at dere har kommet trygt «frem»! Kos dere videre, jeg gleder meg til å høre videre (‘;) ps. Foxy hilser!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s