Marina life and birthday boys

Bensintom i marina er null stress med Davids superdinghy (motoren «Sea Go» er fra før 1969) og Kids gode humør 🙂

Livet på Grenada er lungt. Marina life byr på hyggelig samvær med andre seilere og det betyr fest og moro. Spesielt når halve marinaen har bursdag i løpet en og samme uke. Italienske Giorgio forrige fredag, svenske Kid (ja, han heter det på årntli – I KID you not!) denne fredagen, Trond på lørdag og Are i dag. Seilere er allrighte folk, sånn er det bare. De drikker også mye rom og cola, sånn er det bare. Det som er gull med å møte andre seilere er at man lettere gjør ting man ellers kanskje ville gått glipp av. Britiske David tok oss f.eks. med til Grenadas syv søstre – beautiful waterfalls! En italiener, en brite, tre svensker, seks nordmenn, to bikkjer og Mr. Local Butterfly (vår guide) på tur i regnskogen var et syn. De tøffeste ble med Mr. Butterfly og hoppet ned alle de syv fossefallene. Karolines blå rumpe er levende bevis på at dette var hardcore!

Waterfall and kids (ikke Kid)

I dag skal vi ha fullmånefest på stranda med bål. Livet er OK. Men en sjømann lengter alltid til havet. Namaste drømmer om å seile igjen. Men Namaste er uten seil og har en motor som ikke funker. Seilene bør være på plass i løpet av uken og det samme gjelder motordelen fra Sverige. Da setter vi snuta mot Venezuela og Isla Blanquilla. Kanskje vi får selskap av Jørgen og hans crew på «Morning Star» eller Kid og hans «Lady Lostries». Det hadde vært noe! Buddy boating utenfor Venezuela hadde ikke vært så dumt. Dessverre forlater to av Namastes vakreste gjester oss på Grenada. Oda reiser heimat via en liten ferie med mor på Aruba (man trenger en ferie etter ferien) og Karoline reiser til NYC. Hvis Sandy ikke har ødelagt byen da. Vi priser oss lykkelige for at Sandy ikke tok turen hit. Phew!

Until next time; Yo ho ho and a bottle of rum!

Badenymfa i sitt ess

Ares bursdagsfangst. Det lønner seg å bursdag på Namaste!

2 responses

  1. GRATULERER MED DAGEN ARE CHRISTIAN!!!
    Med så mange flotte gaver og fullmånefest på stranda blir nok bursdagsfeiringen helt OK ! Venter med spenning på div. bilder fra festen. Gratulerer til deg også Trond.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s