Takk for besøket dere fine damer!

Plutselig var Namaste tom. Ikke helt tom, men tommere. I løpet av få dager har både Oda og Karoline forlatt oss. Det føles rart og litt vemodig. Namaste har nytt å ha så fine damer ombord. Fine på alle mulige måter. Odas gode vesen, fantastiske matlagingsevner og dårlige (les: latterlige) humor vil bli dypt savnet. Det samme vil LilleLunds smilenede fjes, sarkastiske humor og lugne væremåte. Så heldige vi har vært som har fått ha med dere så lenge!

Oda tilbringer noen velfortjente dager med sin mamma på Aruba. For skal man hjem til kalde Norge bør man ta seg en ferie etter ferien. Det er da bare rett og rimelig! Lykke til med alle eksamener og lykke til down under etter jul. Odalol kommer til å ta Australia med storm – no doubt about it! Vi lover å ta godt vare på Helge og når savnet blir for stort får du tenke på samtidsdansen hans. Da er det lettere å le enn å gråte 😉

Karoline fortsetter eventyret på britiske Susies nydelig treseilbåt Spirited Lady. I skrivende stund setter hun seil mot Trinidad sammen med Susie, Gustav, hundene Chester og Shoobie og en katt. Seilaset vil ta 12 – 14 timer og det hele skjer i natt. Tøffe Karoline. Bestemmer seg på 10 minutter for at dette vil hun. Lykke til med seilaset og lykke til videre i NYC. Du er den fineste søsteren av alle gitt!

IGJEN; TUSEN TAKK FOR BESØKET!

One response

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s