Se hva vi fant!

Hei! Se hva vi fant! Norske Cathrine! Denne seilvante dama har mønstret på Namaste og skal være med oss helt til Bonaire. Etter seksukers reising i Brasil, Peru og på Galapagos kom hun til Grenada for å finne en båt å seile med. Takket være Jørgen på Morning Star fant hun oss og det er vi kjempeglade for! Velkommen ombord, vi gleder oss til å seile med deg 🙂

I går fant vi jammen meg en annen seiler. Amerikanske Bob dro fra Trinidad på fredag. Vi fant ham og hans seilbåt Armido drivende langt utenfor kysten av Grenada på onsdag. Vanligvis tar overfarten 14 til 16 timer. Bob hadde motorproblemer og ble tatt av strømninger. Han ble dratt lengre og lengre vest bort fra land og fikk ikke radiokontakt med noen. Kun flaks gjorde at vi var så langt ute. Vi testet de nye seilene og gikk opp mot vinden for å sjekke om revene funket som vi ville. Vi kom nærmere og nærmere Armido og plutselig ser vi Bob på dekk veivende med flagrende seil. Namaste ble dermed slepebåt. I skrivende stund sitter vi med en takknemmelig Bob som forteller historier fra de syv hav. Han har seilt rundt jorda nesten to ganger må vite!

Så hva gjorde du i går? Vi reddet en mann og hans båt. Surreal. 20121109-170120.jpg

20121109-170207.jpg

3 responses

  1. Hei! Åssen går det? Lenge siden jeg har hørt no fra dere! Håper dere fortsatt har det bra og alt går etter planen! Er så rått prosjektet deres! Og er det noen som lykkes så er det dere, venter spent på oppdateringer..;)
    Stay frosty!

    • Det går bra med oss Torgeir. Vi er akkurat kommet frem til Bonaire etter en 15 dagers passasje med stopp på noen flotte Venezulanske øyer. Har ikke hatt mulighet for å gjøre stort annet enn å nyte livet og leve i samspill med naturen. Fiske, kite, snorkle og skattejakt på lange sandstrender. En god periode! Håper alt står bra til hjemme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s