ABC-øyene og herlige jul!

Bilde 2Vi på Namaste tok i mot desember med åpne armer og godt selskap. Lars og Camilla kom til Bonaire med brask og bram (vi snakker ekte champagne samt gaver) i slutten av november, gleden var stor da jeg kunne klemme på de igjen! Her er en kort, men dog fyldig oppsummering av tiden med dem ombord, punkt for punkt:

 • Medbrakt champagne ble konsumert på trampolina for å feire at Lars og Camilla endelig var kommet (champagne er et gjennomgangstema BTW)!
 • Camma starta, som dere ser, solinga med en gang – det er faktisk en heltidsjobb å få god tan på kort tid.
 • Lars gikk for solfaktor 50 og 30. Og smurte seg hver halvtime.
 • Trond kjøpte seg ny smarttelefon og oste lykke.
 • Dagen etter Trond kjøpte seg ny smarttelefon mistet Are vannslangen ned i Tronds lugar hvor Trond og smarttelefonen lå og sov. Trond våknet, det gjorde ikke smarttelefonen … før etter noen timer.
 • Kleine Curacaou var vakkert og spennende – vi snakker to skipsvrak og et forlatt fyrtårn. Og snorkling 🙂Bilde 1
 • Curacao og lagunen Spanish Water var også vakkert, men innsjekkingen i landet tok rundt regna 4-5 timer. Det var drøyt. Bokstavelig talt.
 • Heldigvis fant vi Pina Coladas.
 • En dagstur opp kysten mot Willemstad resulterte i fem gratis netter på brygge utenfor Cabana Beach.
 • Trond ble så glad at han kjøpte en flaske rosa champagne i loungen. Den kom med fyrverkei (…)
 • Namaste ble som eneste båt på brygga en liten turistattraksjon. Helge ble blandt annet bedt om å flytte seg fordi han sto i veien da et bilde skulle tas. Helge svarte følgende: «My boat!»
 • Lars tetta doen. Policy på Namaste er som følgende: Den som tetter doen staker den opp.
 • Lars gikk til verks med snorklemaske og metallvaier. Lars hadde samtidig glemt å sjekke rømningsveier og svømte inn i en stolpe da en brun masse kom mot ham.
 • Dagene på Cabana Beach var dog for det meste fylt med sol, latter, glede, gråt, savn, kjærleik, soling, lesing, paraplydrinker, rødvin, restaurantbesøk, god mat, Ticket to Ride og kortspill. Perfekt.
 • Kvelden før Camilla og Lars dro kjøpte de en champagne. Med fyrverkeri. For å takke for oppholdet, fine folk som de er. Pia valgte på sin side å rope: «No, you didn´t!». Akkurat som fyrverkeriet ikke ga oss nok oppmerksomhet. Pia fikk tyn for det i en uke etterpå.
 • Camma dro brun og digg. Lars kunne ikke skjønne at han ikke hadde fått mer farge…

bilde-2

Tusen takk for at dere kom og besøkte oss, fineste Lars og Camilla! Håper dere nøt tiden på Namaste like mye som vi nøt å ha dere på besøk. Dere er velkomne tilbake når som helst!

Etter denne fantastiske «ferien» måtte vi på Namaste ta oss i nakkeskinnet og gjøre noen reale arbeidsslag. Det endte med en uke på stylter i Curacao Marina. Namaste har aldri vært så fin som hun er nå. Nytt bunnstoff, ny dinghy, nye relinger, blankpolert, nylakkert, nyreparert og vasket fra topp til tå.

Trond gikk dessverre glipp av fryden med å vaske og pusse på Namaste. Han måtte stille opp som crew på Morningstar – historien hans har dere jo allerede fått! Akkurat nå befinner han seg på St. Thomas med Jørgen. Det går rykter om at det blir Mac`ern på julaften…

I skrivende stund ligger jeg i en myk og god seng, med ullundertøy og dundyne. Utenfor laver snøen ned og vinden uler. Det er ikke tvil om at Pia får hvit jul i år. Noen supersnille foreldre valgte nemlig å gi meg flybilletter i julegave – så nå er jeg på juleferie i Norge! Dermed blir det kun Are og Helge som feirer julen på Namaste. Det er de rimelig fornøyd med – dagene brukes til kiting, utforsking av Aruba og øldrikking. Jammen har de klart å få tak i ribbe også!

Om noen dager blir det storinnrykk – Dan, Kelly, Jo Annar og Marta flyr fra Norge for å hilse på! Hjertelig velkommen skal dere være!

Til alle som følger oss:
GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!
bilde-1

5 responses

 1. God jul til dere som er igjen på Namaste, til dere som snart ankommer Namaste og til deg Pia som ikke er der.
  Hjemmelaget julebakst er underveis.
  Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s