Tronds seksjon

Pia om Trond

Ja, hva kan jeg si om Trond. Trond er Trond. Og Trond er en fin fyr. Trond er en sånn type som vokser på deg. Jeg har likt Trond fra første stund, men det har tatt flere år å lære ham å kjenne. Trond var for meg i starten en noe rar kamerat av Are. Som gjorde rare ting. Historiene om Trond er mange og morsomme. Men Trond har så mange flere sider. Hold tight, her kommer noen av dem:

Trond er lynintelligent. Han prøver å kamuflere det så godt han kan, for det siste han vil er å bli tatt for å være en pompøs akademiker med store ord. Han vil aller helst oppfattes som en av gutta på gølvet. Allikevel skinner det igjennom titt og ofte. Saklige diskusjoner med Trond er gøy fordi han sitter på så utrolig mye kunnskap. Han ser sammenhenger og han trekker linjer. Jeg vet at kløkten og kunnskapen til Trond vil komme godt med på turen vi snart skal legge ut på.

Trond er sær. Men det er greit, for han er så klar over det selv. Selvinnsikt er viktig og det har Trond. Han spiller på særhetene sine og det funker ofte. Men ikke alltid. Men det er noe sjarmerende ved det også. Samtidig er han flink til å ta selvkritikk. Forteller man Trond at han har gått over streken, legger han seg fort flat og beklager.

Trond er morsom. Han har en tørr og til tider litt mørk humor. Det passer meg utmerket. Hvis han virkelig er i farta kan det være han parodierer. Og det er da det tar av. Pia ler så hun gråter. Humor på andres bekostning morer Trond og meg urovekkende mye. Det får værra greit. For etter dagevis på åpent hav tipper jeg at det er akkurat det vi trenger.

Trond er politi. Det definerer jo ikke ham som person, men det viser en seriøs side av mannen som jeg i begynnelsen ikke visste fantes. Trond er flink i jobben sin. Jeg har aldri sett ham i aksjon, men allikevel er jeg overbevist om det. Når Trond går inn i den seriøse rollen er han rolig, gjennomtenkt og diplomatisk. Å ha med Trond på tur gir meg en trygghet. Ubehagelige situasjoner vil helt sikkert oppstå og det er godt å vite at Trond vil være der og takle de sammen med oss.

Trond er glad i damer. Sånn er det bare. Og han har dametekke. For meg er det til tider uforståelig hvordan han klarer å hanke inn damer med sine sjekkemetoder. Men det funker. Verre er det når han blir betatt. Min største frykt når det gjelder Trond er at vi må forlate ham på en stillehavsøy fordi han har blitt hodestups forelsket i høvdingens datter. Er det noen det kan skje med så er det Trond. Serr.

Trond er dønn ærlig. Dønn ærlig på hvem han er og hva han er. Liker du det ikke så synd for deg. Flaks for oss så liker vi det. Vi liker det så til de grader.

Trond er bedagelig. Vi snakker om en mann som kjøpte leilighet på Tveita fordi det var så lett å komme raskt ut på E6’en derfra – «lettvint vøtt». Han tar ikke T-bane med mindre han virkelig må. Og det må han svært sjelden. Han kan tilbringe en hel helg foran TV’en og «game». Uten et snev av dårlig samvittighet.

Sist, men ikke minst; Trond er snill. Det finnes ikke noe vondt i den mannen. Han er omtenksom, full av empati og behagelig å være sammen med. Det er kanskje også en av hovedgrunnene til at jeg bekymrer meg svært lite for å tilbringe et helt år tett opp på ham. Trond er en snill fyr som jeg oppriktig har blitt glad i. Trondebass – jeg gleder meg til å oppleve nye eventyr med deg!

Peace out.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s